MİNİK ARI MERT

Slayt 1
MİNİK ARI MERT

12 Kasım 2012 Pazartesi

AKVARYUM GEZİSİ Mİ?



Mert okula başladı, artık kurallara uyan uslu bir çocuk olacak diye ümit ederken bu hafta sonu hiç de birşeyin değişmediğini anladık. Tek değişen şey 11.30'da acıkıp 12.30'da öğlen uykusuna yatmak istemesi; gece de 9-9.30 gibi uyuması oldu.

Cuma günü Mert okul gezisi kapsamında sinemaya gitmişti. Sinemada pek usluymuş, yerinden kalkmadan filmi seyretmiş. Biz de buradan ve Mert'in balıkları çok sevmesiden hareketle Turkuazoo'yu görmeye gidelim dedik ve Pazar sabahı yollara düştük. Akvaryuma ilk girdiğimizde gayet güzel balıklarla ilgilendi. Ama yaklaşık bir 20 dakika sonra çıldırma sinyalleri vermeye başladı. Tünel denilen ve köpek balıkları gibi çok değişik balıkların olduğu bölümden geçerken balıklardan çok yürüyen yolun nasıl çalıştığına kafa yorduğunu sanıyorum, daha çok onu inceledi. Sonrasında da eve gidelim diye çıkışa koşmaya başladı. Çıkış kısmındaki yürüyen merdivenleri 5 kere inip çıktıktan ve sonrasında da dışarıya kaçan Mert'i zapt etmeye çalışmaktan 6 aylık hamile bünyeme fenalık geldi. Ama bütün bunların okul nedeniyle değişen düzenden ve Mert'in acıkıp uykusunun gelmesinden kaynaklandığını sanıyorum (ve umuyorum).

Herşeye rağmen gezimiz gayet güzel geçti. Mert denizatı, deniz yıldızı, vatos, köpek balığı gibi balıkları belgeseller dışında canlı görme şansı buldu. Biz de daha uzun uzun, açıklamaları da okuyarak gezebilseydik iyi olacaktı. Ama buna da razıyız artık...

Cumartesi Meltem Hala'mız ve Ece Abla'mız bize uğradı. İşte güzel geçen dakikalar:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...