MİNİK ARI MERT

Slayt 1
MİNİK ARI MERT

10 Ekim 2012 Çarşamba

YAZ 2012



Aylardır gerek tembellikten gerekse de başka mazeretlerden bloga yazmayı ihmal ettim. Aslında bu dönemde Mert'te önemli değişimler oldu, unutulmaması gereken anlar yaşandı. En önemlisi de Mert'in artık düzgün cümlelerle konuşması, derdini ve tercihlerini anlatması oldu. Bu yazın en bahsedilesi gelişmesi bu... Bir de artık 10'a kadar, 10'ar 10'ar 100'e kadar sayıyor, sayıları okuyor. Hatta plastik rakamları ile istenen sayıyı yazıyor.

Yaz tatillerimiz geçen seneye karşılaştırıldığında daha kolay ve eğlenceli geçti. Çeşme'ye ve bayramda da Arsuz'a gittik. Kollukları ile kendi başına yüzmeyi başaran Mert geçen sene olduğu gibi kumda kovası-küreğiyle oynayan çocuklardan olamadı. Yine olmadık işlerle uğraştı. Steve Jobs sağolsun, i-pad bizi birçok ortamda kurtardı, özellikle de yemeklerde.

Bir diğer büyük yenilik de ailemize yeni bir kişi katılacak olması. Şu an itibariyle 21 haftalık hamileyim. Mert'e bir erkek kardeş gelecek. Temmuz ortasına kadar şiddetli bulantılardan muzdariptim. Sonrasında rahat dönem başladı. Mert'e kardeşi olacağını söyledik, pek mutlu oldu. Arada "kardeeeş gel oynayalım" diyor, kardeşinin odasına gidip "anne benim kardeşim olacak değil mi?" diye soruyor. Kardeş gelince durum ne olur bilemiyoruz tabii...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...