MİNİK ARI MERT

Slayt 1
MİNİK ARI MERT

23 Şubat 2015 Pazartesi

ÇİFTE DOĞUM GÜNÜ

Şubat ayı doğum günü ayımız... Mert 6 Şubat, Özgür 21 Şubat'ta doğunca bundan sonra doğum günlerini birlikte kutlamaya razı olacaklar gibi görünüyor. Aslında bir önceki haftayı seçip arada bir tarihte buluşalım demiştik ama meğerse 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bütün mekanlar sevgililere ait oluyormuş. Kar yağışı da sağolsun tam zamanında hız kesince rahat bir nefes aldık.


Bu sene Mert 5 yaşına girdi, dolayısıyla doğum günü partisi de arkadaşlarının katılımıyla ve oyunlarla daha güzel ve renkli geçti. Evden çıktık ve evimize yakın bir kafede partimizi organize ettik. Böylece hem çocuklar gönüllerince eğlendiler hem de biz rahat ettik.



Partimizin konsepti hem Mert'in hem de 2 yaşına basmasına rağmen hala 1 yaşında olduğunda ısrarcı olan Özgür'ün çok sevdiği Jake and The Neverland Pirates çizgi filmiydi. Arkadaşlarımız için küçük korsan hediyeleri hazırladık. 





Animatör abimiz çocuklara oyunlar oynattı. Herhalde başka bir doğum gününde böyle eziyet çekmemiştir ama yine de güzel idare etti. Özgür pek oyunlara katılmadı. Mert sürekli onu da gruba katmaya çalıştı. Ama o daha çok kafenin dışında, buz gibi havada sokaklarda gezmeyi tercih etti. Mert'in eski okulundan arkadaşları, süt kardeşi Rüzgar ve arkadaşlarımızın çocuklarının da katıldığı parti tam bir curcunaydı.



Bugünü bizimle paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...